ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Είμαστε Βίκινγκς, δεν φοβόμαστε…»

Ο Γκλεν Ρίντεσχολμ, προπονητής της Μίντιλαντ, έχρισε τον Παναθηναϊκό φαβορί για την αυριανή αναμέτρηση, ωστόσο ανέφερε πως η ομάδα του δεν φοβάται.

«Είμαστε Βίκινγκς, δεν φοβόμαστε…»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκλεν Ρίντεσχολμ:

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και αναζητάμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα για τον σύλλογο μας. Ελπίζουμε να προκριθούμε, αν και έχουμε κάποιους τραυματισμούς, είμαστε έτοιμοι, είμαστε ρεαλιστές αναφορικά με τις πιθανότητες μας και γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα.  Ανυπομονούμε για το παιχνίδι».

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφικές προτεραιότητες
Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφικές προτεραιότητες 8.959 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν είναι ο Παναθηναϊκός το φαβορί για την πρόκριση:

«Θα έλεγα ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Είμαστε ένας νέος σύλλογος με μόλις 15 χρόνια ιστορίας και ο αντίπαλος μας έχει μεγάλη ιστορία στην Ευρώπη με πολλές επιτυχίες, αν και τελευταία έχει μείνει λίγο πίσω σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί σε αυτή τη φάση, όμως θα παλέψουμε για την πρόκριση. Μόνο ο θεός του ποδοσφαίρου ξέρει πως αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός από τη Σταντάρ Λιέγης, γιατί με βάση την εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός, ήταν καλύτερος. Επομένως μιλάμε για μια ομάδα με ποιότητα».

Για το αν τους φοβίζει κάτι στον Παναθηναϊκό:

«Τίποτα δεν μας φοβίζει. Είμαστε Βίκινγκς από τον Βορρά. Δεν ξέρω, ίσως η ζέστη που θα υπάρχει. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό και αν κάτι μας προβληματίζει είναι η μεγάλη πίεση που ασκεί ο αντίπαλος μας. Αν καταφέρουμε να πιάσουμε καλό ρυθμό στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά, τότε θα πάνε όλα καλά»

loading...
ΣΧΟΛΙΑ