ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αυτοί που πρέπει…»

Ο Γιάννης Αναστασίου στην Συνέντευξη Τύπου στη Λεωφόρο, πριν από το αυριανό πρώτο ματς με τη Μίντιλαντ, για τα play off του Europa League, στάθηκε στις… λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά για την ομάδα του.

«Αυτοί που πρέπει…»

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε επίσης που πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του, ενώ τόνισε ότι η Μίντιλαντ είναι πιο έτοιμη καθώς έχει ήδη πέντε επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, ωστόσο υποχρέωση του Παναθηναϊκού, είναι να κερδίσει το ματς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου:

Για την Μίντιλαντ: «Από αυτά που έχω δει η Μίντιλαντ είναι μια ομάδα σοβαρή, συγκροτημένη, όχι τρομερά ποιοτική σε ατομικό επίπεδο, αλλά ομάδα. Έχουν ένα συγκεκριμένο στόχο μέσα στο γήπεδο και ξέρουν πώς να παίξουν για να τον πετύχουν. Απαιτούν μεγάλη προσοχή.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.015 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εμείς σαν ομάδα, είμαστε πιστεύω ποιοτικά καλύτεροι, αλλά όπως είδαμε αυτό δεν φτάνει στα λόγια, αλλά στην πράξη. Είναι σημαντικό το μάθημα που πήραμε από τη Σταντάρ. Ήμασταν καλύτεροι και στα δυο ματς, αλλά οι ευκαιρίες που χάσαμε και κάποια επιπόλαια λάθη μας κόστισαν. Το είχαμε πει από πριν, σε αυτό το επίπεδο, τα λάθη κοστίζουν».

Τι ήταν αυτό που είπε στους παίκτες του:

Δουλέψαμε πολύ στις προπονήσεις, στην τακτική και στο πως πρέπει να αγωνιστούμε και πιστεύω ότι αύριο θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Στους παίκτες είπα ότι είναι μια ομάδα επικίνδυνη, θέλει προσοχή, παίζει καλά στην κόντρα και σε πρώτη φάση θα πρέπει να αποφύγουμε την επίθεση τους.

Για μας είναι σημαντικό, στην επίθεση μας να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Δουλέψαμε πολύ, οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, τους έχω εμπιστοσύνη. Θα δημιουργήσουμε θεωρώ ευκαιρίες, τα παιδιά, θα πρέπει να τις τελειώσουν.

Η πρόκριση πιστεύω δεν θα κριθεί αύριο. Και στα δυο ματς θα κριθεί. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, ειδικά από εμάς, διότι παίζουμε εντός έδρας.

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος: «Η αντίπαλος μας είναι πιο έτοιμη, έχει ήδη 5 επίσημα ματς στα πόδια της. Θεωρώ πως για κάθε Ελληνική ομάδα που βρίσκεται στη θέση μας είναι δύσκολο. Γενικά είναι δύσκολοι οι πρώτοι μήνες, οι ομάδες είναι ανέτοιμες, ωστόσο ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι αύριο.

Αύριο η ομάδα θεωρώ πως θα είναι έτοιμη και θα σκοράρει, το θέμα είναι το ότι κάποιοι παίκτες ενώ είναι σε καλή κατάσταση δεν έχουν ακόμα τον ρυθμό τους, είναι κάποιοι που αργούν να τον βρουν.  Όλοι όμως έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα και τη σημασία του να συνεχίσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η αίσθηση μου είναι ότι θα είμαστε έτοιμοι αύριο».

Για την «πίεση» της Λεωφόρου: «Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη. Όταν παίζουμε στη Λεωφόρο, υπάρχει η αίσθηση ότι πρέπει να μπούμε από το πρώτο λεπτό με φουλ επίθεση. Αυτό το πράγμα πάει υποσυνείδητα και στο μυαλό των ποδοσφαιριστών. Εμείς το δουλεύουμε αυτό και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στην «πίεση» της Λεωφόρου.

Τα παιδιά γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, τους έχω εμπιστοσύνη και θα το κάνουν αύριο. Σημασία έχει η λεπτομέρεια, να είμαστε βελτιωμένοι στην  επίθεση. Το δουλέψαμε και το δουλεύουμε αυτό. Θα πάρει χρόνο, αλλά έχω την πεποίθηση ότι αύριο θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...