ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Είμαστε Βίκινγκς, δεν φοβόμαστε…»

Ο Γκλεν Ρίντεσχολμ, προπονητής της Μίντιλαντ, έχρισε τον Παναθηναϊκό φαβορί για την αυριανή αναμέτρηση, ωστόσο ανέφερε πως η ομάδα του δεν φοβάται.

«Είμαστε Βίκινγκς, δεν φοβόμαστε…»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκλεν Ρίντεσχολμ:

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και αναζητάμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα για τον σύλλογο μας. Ελπίζουμε να προκριθούμε, αν και έχουμε κάποιους τραυματισμούς, είμαστε έτοιμοι, είμαστε ρεαλιστές αναφορικά με τις πιθανότητες μας και γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα.  Ανυπομονούμε για το παιχνίδι».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.909 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν είναι ο Παναθηναϊκός το φαβορί για την πρόκριση:

«Θα έλεγα ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Είμαστε ένας νέος σύλλογος με μόλις 15 χρόνια ιστορίας και ο αντίπαλος μας έχει μεγάλη ιστορία στην Ευρώπη με πολλές επιτυχίες, αν και τελευταία έχει μείνει λίγο πίσω σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί σε αυτή τη φάση, όμως θα παλέψουμε για την πρόκριση. Μόνο ο θεός του ποδοσφαίρου ξέρει πως αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός από τη Σταντάρ Λιέγης, γιατί με βάση την εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός, ήταν καλύτερος. Επομένως μιλάμε για μια ομάδα με ποιότητα».

Για το αν τους φοβίζει κάτι στον Παναθηναϊκό:

«Τίποτα δεν μας φοβίζει. Είμαστε Βίκινγκς από τον Βορρά. Δεν ξέρω, ίσως η ζέστη που θα υπάρχει. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Παναθηναϊκό και αν κάτι μας προβληματίζει είναι η μεγάλη πίεση που ασκεί ο αντίπαλος μας. Αν καταφέρουμε να πιάσουμε καλό ρυθμό στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά, τότε θα πάνε όλα καλά»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...