ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εδώ είναι Λεωφόρος!

Νίκη που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League θέλει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μίντιλαντ, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στην Λεωφόρο (21:00 Panathinaikos24.gr, OTE Sport1 ).

Εδώ είναι Λεωφόρος!

Οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν οριστικά πίσω τον αποκλεισμό από την Σταντάρ Λιέγης και να κάνουν μια καλή εμφάνιση κόντρα στους Δανούς. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θέλει νίκη προκειμένου να πάρει προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού που είναι σε μια εβδομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός στην Συνέντευξη Τύπου του αγώνα υπογράμμισε ότι η Μίντιλαντ είναι μια ομάδα που θέλει μεγάλη προσοχή. Όπως υποστήριξε δεν έχει σπουδαίο ατομικό ταλέντο αλλά είναι ομάδα με όλη την σημασία της λέξης.

Όπως τόνισε ο τρόπος που η ομάδα αποκλείστηκε από την Σταντάρ ήταν μάθημα για όλους.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τους Δανούς δε θα έχει στην διάθεσή του τον Γιώργο Κουτρουμπή που αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αλλά και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, που είχε τραυματιστεί στον αγώνα με την Σταντάρ στην Λεωφόρο και δεν πρόλαβε να αποθεραπευθεί πλήρως.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κοτσόλης, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μέντες, Σίλντενφελντ, τον Τριανταφυλλόπουλο δεξιά και τον Νάνο αριστερά. Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα με τον Ατζαγκούν σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους Καρέλη και Μπεργκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Σίλντενφελντ, Νάνο, Χουχούμης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Δώνης, Ρισβάνης, Καρέλης, Πέτριτς, Μπεργκ, Μπούι και Ντίνας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.