ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υπάρχουν ακόμη εισιτήρια

Μέχρι και την έναρξη του αγώνα με την Μίντιλαντ θα μπορούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού να παραλαμβάνουν τα εναπομείναντα εισιτήρια για το παιχνίδι.

Υπάρχουν ακόμη εισιτήρια

Τα «μαγικά χαρτάκια» που έχουν μείνει είναι και λίγα και οι όσοι φίλοι του «τριφυλλιού» θέλουν να προμηθευτούν θα μπορούν μέχρι και την σέντρα του αγώνα με τους Δανούς στις 9 το βράδυ στην Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα, τα εκδοτήρια στην Θύρα 4 του «Απόστολος Νικολαϊδης» είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ, ενώ παράλληλα η πώληση των καρτών διαρκείας του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν θα γίνεται από το ίδιο σημείο μέχρι τις 5:00μ.μ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.