ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα «κεφάλια μέσα»

Ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ για τη νέα σεζόν με την πρώτη συγκέντρωση να είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Πέμπτης.

Τα «κεφάλια μέσα»

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας γυρίζουν σελίδα, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο και με αρκετούς νέους παίκτες στην σύνθεσή τους.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός πάντως θα είναι απών από την πρώτη συγκέντρωση αφού καθοδηγεί την Εθνική Βοσνία στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2015. Έτσι η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις 6 το απόγευμα στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ υπό την επίβλεψη του Σωτήρη Μανωλόπουλου και του Τζουσέπ Μπεροκάλ

Απόντες θα είναι επίσης και ο Τζέιμς Γκιστ, που λείπει με άδεια στις ΗΠΑ προκειμένου να διευθετήσει ένα σοβαρό προσωπικό του πρόβλημα αλλά και οι διεθνείς Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς που είναι στην προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Ανδρών και ο Μιχάλης Λούντζης που θα δώσει το παρών στο Ευρωπαϊκό Παίδων.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.