ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέτριτς: «Μεγάλη νίκη, προχωράμε…»

Για μεγάλη νίκη επί της Μίντιλαντ έκανε λόγο ο Μλάντεν Πέτριτς, μιλώντας στο panathinaikos24.gr. Τι υποστήριξε για τη ρεβάνς, αλλά και τη συνέχεια της ομάδας σε Ελλάδα και τη Ευρώπη.

Πέτριτς: «Μεγάλη νίκη, προχωράμε...»

Ο Κροάτης επιθετικός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Καρέλη κι ενώ το σκορ ήταν 3-1 υπέρ του Παναθηναϊκού. Ο έμπειρος επιθετικός τόνισε την ανάγκη πρόκρισης στους ομίλους του Europa League ενώ αναφέρθηκε και στον αγώνα κόντρα στην Λεβαδειακό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Κάναμε μια τεράστια νίκη, με τρία γκολ διαφορά. Έχουμε σημαντικό προβάδισμα ενόψει του αγώνα στην Δανία. Πρέπει να περάσουμε στην φάση των ομίλων. Για να γίνει αυτό οφείλουμε να πιάσουμε ίδια απόδοση και να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι στον επαναληπτικό», υποστήριξε αρχικά σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στην Μίντιλαντ.

Στην συνέχεια σε ερώτηση για το αν ο αποκλεισμός κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης λειτούργησε σαν «μάθημα» για την ομάδα απάντησε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πολλές φορές η μπάλα δε μπαίνει στα δίχτυα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ξεκινήσαμε δεχόμενοι ένα γκολ από φάουλ αλλά αυτή τη φορά η μπάλα μας έκανε το χατήρι και ο αγώνας εξελίχθηκε ιδανικά για εμάς».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.187 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος όσον αφορά το πρωτάθλημα, στην πρεμιέρα του οποίου στρέφει την προσοχή του  ο Παναθηναϊκός, τόνισε: «Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη. Πέρσι στο πρώτο κομμάτι της σεζόν δεν είχαμε ξεκινήσει καλά. Φέτος στόχος είναι να κοιτάξουμε πιο ψηλά και αυτό θα γίνει με νίκες. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις πρώτους πόντους και να κοιτάξουμε την συνέχεια».

Πηνελόπη Παπαδήμου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...