ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: «Κάναμε το πρώτο βήμα»

Ως το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League βλέπει την μεγάλη νίκη επί της Μίντιλαντ ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Πράνιτς: «Κάναμε το πρώτο βήμα»

Ο Κροάτης μέσος σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός αντέδρασε σωστά μετά το γρήγορο γκολ που δέχτηκε. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η ομάδα δείχνει ότι θα είναι δυνατή στην Ευρώπη.

«Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά. Ο αντίπαλος μας αιφνιδίασε. Μετά κατορθώσαμε να επιστρέψουμε όμως. Καταφέραμε να φτάσουμε στην ανατροπή. Ο Μπεργκ ήταν συγκεντρωμένος 100% και μας βοήθησε για να φτάσουμε σε μία νίκη που την αξίζαμε. Νομίζω πως σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε έτσι ώστε να γίνει το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Δείχνουμε πως είμαστε δυνατοί στην Ευρώπη» σχολίασε αρχικά.

«Όταν δέχεσαι ένα γκολ, αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο και επικίνδυνο. Μπορεί να σε αποδυναμώσει, αλλά εμείς κάναμε το παιχνίδι μας. Δείξαμε πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να αλλάξουμε την κατάσταση υπέρ μας» επεσήμανε για την αντίδραση της ομάδας μετά το γκολ που δέχτηκε.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με την ρεβάνς, ο Κροάτης, μέσος, είπε: «Πηγαίνουμε βήμα – βήμα. Πρώτα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.  Μετά θα κοιτάξουμε τη ρεβάνς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.