Ο Κροάτης μέσος σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός αντέδρασε σωστά μετά το γρήγορο γκολ που δέχτηκε. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η ομάδα δείχνει ότι θα είναι δυνατή στην Ευρώπη.

«Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά. Ο αντίπαλος μας αιφνιδίασε. Μετά κατορθώσαμε να επιστρέψουμε όμως. Καταφέραμε να φτάσουμε στην ανατροπή. Ο Μπεργκ ήταν συγκεντρωμένος 100% και μας βοήθησε για να φτάσουμε σε μία νίκη που την αξίζαμε. Νομίζω πως σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε έτσι ώστε να γίνει το πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Δείχνουμε πως είμαστε δυνατοί στην Ευρώπη» σχολίασε αρχικά.

«Όταν δέχεσαι ένα γκολ, αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο και επικίνδυνο. Μπορεί να σε αποδυναμώσει, αλλά εμείς κάναμε το παιχνίδι μας. Δείξαμε πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να αλλάξουμε την κατάσταση υπέρ μας» επεσήμανε για την αντίδραση της ομάδας μετά το γκολ που δέχτηκε.

Αναφορικά με την ρεβάνς, ο Κροάτης, μέσος, είπε: «Πηγαίνουμε βήμα – βήμα. Πρώτα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.  Μετά θα κοιτάξουμε τη ρεβάνς».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS