ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Το ίδιο καλά και στην Δανία»

Να αποδώσει ο Παναθηναϊκός το ίδιο καλά και στον επαναληπτικό στην Δανία, θέλει ο Κάρλος Ζέκα.

Ζέκα: «Το ίδιο καλά και στην Δανία»

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Μίντιλαντ ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε και μετέτρεψε τις ευκαιρίες σε γκολ, σε αντίθεσή με τον αγώνα κόντρα στην Σταντάρ. Ο Πορτογάλος μέσος σχολίασε και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Δε ξεκινήσαμε καλά. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και έπρεπε να πετύχουμε δύο γκολ για να κερδίσουμε τον αγώνα. Σήμερα ήμασταν τυχεροί. Καταφέραμε και μετατρέψαμε σε γκολ τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Σκοράραμε περισσότερο» υποστήριξε αρχικά για το παιχνίδι και την διαφορά που είχε σε σχέση με αυτό κόντρα στην Σταντάρ.

Όσον αφορά τον επαναληπτικό τόνισε: «Πρέπει να πάμε στην Δανία και να κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ίδιο καλά και εκεί».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.409 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, σχετικά με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό επεσήμανε: «Πρέπει να ξεκινήσουμε με νίκη. Ξέρουμε ότι δε θα είναι εύκολο. Είναι θετικό για εμάς το γεγονός ότι το παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Δε θα πρέπει να κάνουμε ταξίδι αλλά όπως και να έχει ο στόχος είναι η νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.