ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αντωνιάδης: «Πιο ολοκληρωμένος από τον Σισέ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μάρκους Μπεργκ ο Αντώνης Αντωνιάδης στον Novasport fm, μετά τα τέσσερα γκολ που πέτυχε ο Σουηδός στον αγώνα με την Μίντιλαντ.

Αντωνιάδης: «Πιο ολοκληρωμένος από τον Σισέ»

Ο «ψηλός» μίλησε για την χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού και χαρακτήρισε «κόσμημα» τον 28χρονο επιθετικό. Μάλιστα όπως τόνισε χαρακτηριστικά είναι πιο ολοκληρωμένο από τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Όσον αφορά τους «πράσινους» υποστήριξε ότι πρέπει να αποκτήσουν έναν βασικό κορμό. Όπως σχολίασε είναι θετικό για τον Παναθηναϊκό ότι συνεχίζει στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.387 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Μπεργκ: «Είναι ποδοσφαιριστής που κοσμεί τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός στο πρωτάθλημα. Η μπάλα ηδονίζεται με τον Μπεργκ, που έχει μεγάλη εκτελεστικότητα. Τον συγχαίρω, ομορφαίνει την μπάλα. Έχει αίσθηση του χώρου μέσα στην περιοχή. Χαμένες σέντρες τις αξιοποιεί. Είναι πιο ολοκληρωμένος από τον Σισέ, ο οποίος είχε άλλα καλά. Ήταν πολύ γρήγορος. Τον έχανες. Είναι πιο τεχνίτης από εμένα, έχει καλύτερη επαφή με την μπάλα. Εγώ ήμουν πιο δυνατός από αυτόν. Πρέπει να έχει ένα παίκτη δίπλα του. Έναν παίκτη που θα παλεύει. Εάν δεν ήταν ο Καρέλης δίπλα του δεν θα τα κατάφερνε χτες αυτά, καθώς θα έπεφταν όλοι οι αντίπαλοι αμυντικοί πάνω του και δεν θα είχε καθαρό μυαλό. Ο Πέτριτς δεν είναι έτοιμος ακόμα και δεν πρόκειται για παίκτη-νταή που χρειάζεται, όπως έκανε ο Καρέλης. Είναι τεχνίτης και ο Πέτριτς».

Για Σταντάρ και Μίντιλαντ: «Δεν έχουν σχέση οι δύο αντίπαλοι. Υπάρχουν διαφορά στην ποιότητα των δύο αντιπάλων. Θα μπορούσε όμως ο Παναθηναϊκός να προκριθεί και με τη Σταντάρ Λιέγης. Είχε τις ευκαιρίες».

Για την πορεία του Παναθηναϊκού: «Πρέπει να δημιουργήσει έναν κορμό ο Παναθηναϊκός. Φανταστείτε να είχε ένα… Μπεργκ στο κέντρο και έναν στην άμυνα. Με το χθεσινό ματς κατοχυρώσαμε την Ευρώπη. Καλό θα ήταν να παίζαμε Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είναι σημαντικό να παίζουμε στην Ευρώπη έστω και στο Europa League».

Για τους Ρσβάνη, Δώνη: «Είναι καλοί παίκτες ο Ρισβάνης και ο Δώνης. Ο πρώτος θέλει μυϊκό όγκο. Όπως ήταν πέρυσι, είναι και φέτος. Ο Δώνης πρέπει να αποκτήσει ταχύτητα και εκρηκτικότητα. Να μην παίζει στο ρελαντί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.