ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα εισιτήρια με Λεβαδειακό

Ανακοίνωση σχετικά με την παραλαβή των εισιτηρίων για την πρεμιέρα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τα εισιτήρια με Λεβαδειακό

Μετά την οριστικοποίηση της διεξαγωγής του αγώνα στο ΟΑΚΑ και την σύσκεψη που έγινε σήμερα το πρωί οι «πράσινοι» πήραν 12.500 εισιτήρια με την διάθεσή τους να ξεκινάει το απόγευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους πως μετά την πρωινή σύσκεψη έχει προς διάθεση 12.500 εισιτήρια για τον αγώνα Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. την Κυριακή 24/8, ώρα 21:30, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ SuperLeague 2014/15.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η διάθεση ξεκινά από σήμερα έως τις 18:00 στα εκδοτήρια της Λεωφόρου Θύρα 4 και συνεχίζεται έως αύριο Σάββατο 23/8 από τις 10:00 έως τις 18:00.

Την ημέρα του αγώνα Κυριακή 24/8, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ θα έχει ανοικτά εκδοτήρια για τους φιλάθλους από τις 19:00 έως την έναρξη της αναμέτρησης στα εκδοτήρια του σταθμού Ειρήνης και στο Βορειοανατολικό τμήμα του Ο.Α.Κ.Α. (Πύλη 12).

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού βρίσκονται στις Θύρες 35 και 1 με κόστος 15 Ευρώ και στη Θύρα 9 με κόστος 20 Ευρώ.

Οι φίλαθλοι μπορούν να εξυπηρετηθούν στο χώρο στάθμευσης Δ του Ο.Α.Κ.Α».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...