ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανανεώθηκε το σάιτ του Ερασιτέχνη

Το επίσημο site του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, panathinaikos1908.gr, ανανεώθηκε και εμπλουτίστηκε με τα νέα των ακαδημιών, καθώς και των 20 τμημάτων που έχει ενεργά η «Μάνα του Λόχου».

Ανανεώθηκε το σάιτ του Ερασιτέχνη

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου, του Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος σας καλωσορίζει στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του panathinaikos1908.gr!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος έχοντας πλέον είκοσι τμήματα στο ενεργητικό του αλλά και δυναμική παρουσία στα τμήματα των ακαδημιών είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει την ανανεωμένη ιστοσελίδα του, η οποία σχεδιάστηκε με στόχο οι φίλοι του Τριφυλλιού να μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα δρώμενα στον Ερασιτέχνη. Από την ιστορία και τους τίτλους, στην εγγραφή μελών, τις κάρτες διαρκείας και από την καθημερινή δραστηριότητα των τμημάτων μέχρι τις ανακοινώσεις… το panathinaikos1908.gr είναι εδώ για να προσφέρει στους φίλους του Συλλόγου και σε όλη την οικογένεια του Τριφυλλιού την καλύτερη δυνατή ενημέρωση. Όλα αυτά άρτια συνδεδεμένα με τη μεγαλύτερη επίσημη ελληνική σελίδα Συλλόγου στο facebook αλλά και με όλα τα υπόλοιπα «πράσινα» social media. Μοναδικός στόχος η απόλυτη διάδραση με την «πράσινη» κοινότητα του διαδικτύου!

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπηρεσίες στην εταιρεία Rapidbounce –που τα τελευταία επτά χρόνια- είναι συνεργάτης αλλά και χορηγός της επίσημης ιστοσελίδας του Συλλόγου».

Παναθηναϊκός: Κατάρρευση και «σκληρή» ήττα από το Μαρκόπουλο πριν τα πλέι οφ
Παναθηναϊκός: Κατάρρευση και «σκληρή» ήττα από το Μαρκόπουλο πριν τα πλέι οφ 1.484 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακολουθήστε τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο:

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.panathinaikos1908.gr

Επίσημη FacebookPage: https://www.facebook.com/PanathinaikosAO1908

ΕπίσημηInstagram Page: http://instagram.com/panathinaikos_1908

Επίσημη Κανάλι Youtube: https://www.youtube.com/user/PanathinaikosACTV

ΣΧΟΛΙΑ