ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Το ίδιο καλά στη Δανία»

Ο Τασός Λαγός τόνισε ότι το 4-1 δίνει προβάδισμα στον Παναθηναϊκό αλλά πρόσθεσε ότι οι πράσινοι δεν πρέπει να χαλαρώσουν.

Λαγός: «Το ίδιο καλά στη Δανία»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Λαγού:

Αρχικά είπε:«Δείξαμε ότι θέλαμε πολύ να πάρουμε ένα σκορ που να μας δίνει προβάδισμα πρόκρισης και τα καταφέραμε. Σίγουρα ήταν πολύ καλό το αποτέλεσμα αλλά στη Δανία θα πάμε σαν να μην έχει κριθεί τίποτα, να παίξουμε το ίδιο καλά και να έχουμε ανάλογο αποτέλεσμα»

Για τον τραυματισμό του τόνισε: «Είχα ένα τραυματισμό. Ήθελα να συνεχίσω αλλά καλύτερα που βγήκα για να μην κοστίσει στην ομάδα γιατί δεν μπορούσα να μαρκάρω καλά».

Τέλος για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ: «Σήμερα μας αφύπνισε το γκολ του αντιπάλου κι ευτυχώς καταφέραμε τον αρχικό μας στόχο που ήταν το καλό αποτέλεσμα από το πρώτο ματς».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.018 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.