ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελευταίος ο Μπερίσα, εκτός…

Ο Μπερίσα κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφή του Παναθηναϊκού, εκτός αν προχωρήσει η υπόθεση Αμπέντ ή αν προκύψει κάτι άλλο εξαιρετικό.

Τελευταίος ο Μπερίσα, εκτός...

Σε περίπτωση λοιπόν που η υπόθεση του Μεχντί Αμπέντ δεν προχωρήσει και δεν προκύψει κάτι εξαιρετικό, ο Μπερίσα θα αποτελέσει το τελευταίο απόκτημα του Παναθηναϊκού (δανεισμός από Ρόμα) για αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Αυτό αποφασίστηκε στην χθεσινή συνάντηση την οποία είχαν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, ο Τάκης Φύσσας, ο Νίκος Νταμπίζας, ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Γιάννης Αναστασίου.

Το γεγονός αυτό είχε ξεκαθαριστεί και από τον Γιάννη Αναστασίου: «Είμαι καλυμμένος με το ρόστερ και πιστεύω, ότι υπάρχουν παίκτες, που μπορούν να εξελιχθούν μέσα στη χρονιά. Προκειμένου να έρθει ένας παίκτης, χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό, προτιμώ να μην έρθει και να βελτιώσουμε τα παιδιά, που έχουμε στην ομάδα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.522 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο προπονητής των «πρασίνων» πιστεύει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορεί να προσφέρει στην ομάδα και ο Εμίρ Μπαϊράμι.

Όσον αφορά τον Αμπέντ, μέχρι και χθες το βράδυ οι «πράσινοι» δεν είχαν λάβει κάποια απάντηση από τη Νιούκαστλ στην πρόταση των 600.000 ευρώ που είχαν καταθέσει πριν από μερικές ημέρες. Πάντως οι Αγγλοι φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Αλγερινό μέσο, εκτός αν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες.

Από κει και πέρα, υπάρχει και άλλη μία περίπτωση παίκτη, που αγωνίζεται στον άξονα και στα άκρα, αλλά είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα και πιθανότατα δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Ο Νταμπίζας κοιτάει για να βρει κάποιον παίκτη για την μεσοεπιθετική γραμμή, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει κάτι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.