ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίκος Παππάς: «Ώρα για σκληρή δουλειά»

Ο Νίκος Παππάς σε δηλώσεις του λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι, τόνισε πως δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για σκληρή δουλειά.

Νίκος Παππάς: «Ώρα για σκληρή δουλειά»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Παππάς:

«Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια αλλά για σκληρή δουλειά. Το κομμάτι της προετοιμασίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό και όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών μας. Στόχος μας είναι ο Παναθηναϊκός να είναι έτοιμος όταν θα ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια και να βγάλει το καλό του πρόσωπο στο παρκέ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.