ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Για Καλλονή υπολογίζεται ο Μπαϊράμι

Ο Εμίρ Μπαϊράμι υπολογίζεται ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί τα μέσα Σεπτεμβρίου, γεγονός που σημαίνει ότι ο Γιάννης Αναστασίου θα τον έχει στην διάθεση του για το παιχνίδι με την Καλλονή.

Για Καλλονή υπολογίζεται ο Μπαϊράμι

Ο Εμίρ Μπαϊράμι από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Παναθηναϊκού ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Για το λόγο αυτό την περασμένη σεζόν κατάφερε να αγωνιστεί μόλις σε 10 παιχνίδια (8 Πρωτάθλημα και 2 Κύπελλο) και σκόραρε μόλις ένα γκολ (στο 4-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Κύπελλο).

Ο Γιάννης Αναστασίου πιστεύει πολύ τον ποδοσφαιριστή και γι αυτό έχει μείνει στον Παναθηναϊκό παρά το γεγονός ότι έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα. Ο Σουηδός προπονείται κανονικά από την αρχή της σεζόν.Έτσι μετά την διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι στην διάθεση του Αναστασίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλονή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...