ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συμφωνία με Καλογεράκο

Ο Παντελής Καλογεράκος θα ενισχύσει όπως όλα δείχνουν την ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού στην θέση του αμυντικού.

Συμφωνία με Καλογεράκο

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «waterpololive» οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει, προκειμένου ο 18χρονος πολίστας να φορέσει το «πράσινο» σκουφάκι.

Ο νεαρός αμυντικός που ανήκει στον Ολυμπιακό πέρσι αγωνίστηκε στην Γλυφάδα, ως δανεικός, ενώ αυτή την εποχή βρίσκεται με την Εθνική Νέων Ανδρών στην Γεωργία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η βασική του θέση είναι στην άμυνα, όμως μπορεί να αγωνιστεί με άνεση και στην περιφέρεια.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα, φαβορί για την θέση του τερματοφύλακα, παραμένει ο Φίλιππος Καραμπέτσος, ενώ αναμένεται να αποκτηθεί και άλλος νεαρός παίκτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.