ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με… φόρα για μια καλή αρχή

Με την ψυχολογία στα ύψη λόγω… Μίντιλαντ ο Παναθηναϊκός πάει στο ΟΑΚΑ για το εκτός έδρας παιχνίδι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό με στόχο τη νίκη και μια καλή εμφάνιση (21:30 panathinaikos24.gr, Novasports 1).

Με… φόρα για μια καλή αρχή

Οι «πράσινοι» έχουν στόχο να ξεκινήσουν δυνατά τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα προκειμένου να μην μείνουν πίσω νωρίς, όπως έγινε την περσινή σεζόν. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θέλει τη νίκη σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση που θα της επιτρέψει να διατηρήσει καλή ψυχολογία ενόψει συνέχειας.

Το θετικό για το «τριφύλλι» είναι ότι ενώ πρόκειται για εκτός έδρας παιχνίδι, θα έχει στο πλευρό του περισσότερους από 10.000 οπαδούς του, αφού ο αγώνας γίνεται στο ΟΑΚΑ και οι ιθύνοντες της ομάδας εξασφάλισαν 12.500 εισιτήρια.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Γιάννης Αναστασίου θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Μίντιλαντ. Σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης εκτός θα είναι ο Λαγός λόγω τραυματισμού, ενώ απόντες θα είναι και ο Κουτρουμπής με τον Κλωναρίδη που δεν αγωνίστηκαν και την Πέμπτη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κοτσολής θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τον Μπούρμπο δεξιά, τον Νάνο αριστερά και τον Τριανταφυλλόπουλο με τον Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας. Ο Μέντες με τον Πράνιτς (ή τον Χουχούμη) και τον Ζέκα στα χαφ. Ο Μπεργκ με τον Καρέλη στην κορυφή της επίθεσης και πίσω τους τον Πέτριτς.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Ζέκα, Πράνιτς, Μέντες, Ντίνας, Δώνης, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Πέτριτς, Καρέλης και Μπούι.

Διαιτητής της συνάντησης έχει οριστεί ο Δημήτρης Θάνος από τα Γρεβενά, με βοηθούς τον Δαμιανό Ευθυμιάδη και τον Δημήτρη Τάτση, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Στέφανος Μαντάκης και παρατηρητής ο Γιάννης Τσαχειλίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.