ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σοκ με Ράσμουνσεν

Ο Μόρτεν Ράσμουνσεν που αποχώρησε τραυματίας στο ματς της Λεωφόρου, θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες.

Σοκ με Ράσμουνσεν

Μια μεγάλη απώλεια στο χώρο του κέντρου μετράει η αντίπαλος του «τριφυλλιού» στα πλέι οφ του Europa League, καθώς ο Μόρτεν Ράσμουσεν που αποχώρησε λόγω τραυματισμού στον πρώτο αγώνα στη Λεωφόρο, θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 1,5 μήνα, χάνοντας τον επαναληπτικό της προσεχούς Πέμπτης.

«Ο σύνδεσμος στο γόνατο υπέστη μερική ρήξη και αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει έξι με οκτώ εβδομάδες», δήλωσε ο φυσιοθεραπευτής της Μίντιλαντ, Νίκλας Φάλκεσγκααρντ Πέντερσεν στην επίσημη ιστοσελίδα της αντιπάλου του Παναθηναϊκού.

Αυτό σημαίνει πως ο Ράσμουσεν θα χάσει σίγουρα τον επαναληπτικό της Δανίας, προσθέτοντας ένα ακόμα πονοκέφαλο για τον προπονητή του Δανέζικου συλλόγου.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.243 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...