Ποδόσφαιρο

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με Θάνο

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με Θάνο

Σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του Δημήτρη Θάνου, έχουν στον Παναθηναϊκό, για τα σφυρίγματά του κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Η πλέον χαρακτηριστική περίπτωση είναι η φάση του μη καταλογισμού πέναλτι πάνω στον Μπεργκ, με τον Σουηδό να τραυματίζεται σοβαρά πάνω στην φάση στο 54′.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας βρέθηκε στα γραφεία των διαιτητών και απευθύνθηκε στον Δημήτρη Θάνο.

Μάλιστα φέρεται να του είπε: «Είσαι υπεύθυνος για το σημερινό αποτέλεσμα. Δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε έτσι το πρωτάθλημα, όμως μας αναγκάζετε να το κάνουμε», ενώ αναφέρθηκε και στο πέναλτι που δεν έδωσε: «Έγινε ένα πέναλτι, το είδε όλη η Ελλάδα εκτός από σένα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version