ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μερική ρήξη ο Χουχούμης, θλάση ο Πέτριτς

Τα κακά μαντάτα από το στρατόπεδο των πρασίνων συνεχίζονται. Μερική ρήξη έσω πλαγίου ο Χουχούμης, θλάση πρώτου βαθμού ο Πέτριτς. Αποθεραπεία για όσους έπαιξαν πάνω από ένα ημίχρονο χθες.

Μερική ρήξη ο Χουχούμης, θλάση ο Πέτριτς

Η ατυχία έχει χτυπήσει για τα καλά την «πόρτα» του «Γ.Καλαφάτης». Μετά το κάταγμα κλείδας του Μάρκους Μπεργκ (χειρουργείται μέσα στην ημέρα), που θα τον αφήσει 2,5 μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων,στο «κλαμπ» των τραυματιών μπήκαν και οι Χουχούμης, Πέτριτς.

Αρχικά ο Χουχούμης έπαθε ρήξη έσω πλαγίου στο δεξί γόνατο και θα χρειαστεί ένα μήνα για επανέλθει, ενώ ο Πέτριτς αποκόμισε μία θλάση πρώτου βαθμού και έτσι θα είναι έτοιμος μετά την διακοπή.

Όσον αφορά την προπόνηση όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν εχθές πάνω από ένα ημίχρονο έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με τελειώματα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κανονικά συμμετείχαν στην προπόνηση οι Κουτρουμπής, Λαγός και Κλωναρίδης. Την ίδια στιγμή θεραπεία ξεκίνησαν οι τραυματίες Χουχούμης και Πέτριτς.

Αύριο οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν στις 5 το απόγευμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.