ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στο νοσοκομείο ο Παππάς

Ο Νίκος Παππάς μετέβη στην Κλινική Καρπενησίου, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, λόγω της γαστρεντερικής ίωσης, από την οποία ταλαιπωρείται.

 Στο νοσοκομείο ο Παππάς

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, ευχαριστώντας τους ανθρώπους του νοσοκομείου του Καρπενησίου, για την άμεση κινητοποίησης τους και τη βοήθεια που παρείχαν στον άσο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά:

«Την Κλινική Καρπενησίου επισκέφτηκε σήμερα (25/8) το μεσημέρι ο Νίκος Παππάς λόγω μιας γαστρεντερικής ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Επί δύο ώρες ο γκαρντ του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις ενώ του χορηγήθηκε και ορός, πριν επιστρέψει στο ξενοδοχείο. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη διοικητή της κλινικής καθώς και το παθολογικό τμήμα για την άμεση κινητοποίηση, την προσοχή και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στην περίπτωση του Νίκου Παππά».

«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε
«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε 23.400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.