ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Πίσω από τις λέξεις, κρύβεται ο Αλέξης…

Ο «Ψυχίατρος»… τρελαίνεται με τον Αλέξη Κούγια και γυρίζει τον χρόνο πίσω. Όχι πολύ…

Πίσω από τις λέξεις, κρύβεται ο Αλέξης…

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό αυτό που κάνει ο Αλέξης Κούγιας. Δεν αναφέρομαι τόσο στην «κωλοτούμπα» του γνωστού δικηγόρου. Στην Ελλάδα ζούμε, από τέτοιες συμπεριφορές έχουμε χορτάσει. Αλλά το να βγαίνει και να δηλώνει ότι δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό, παραπάει…

Σας παραθέτω τη δήλωση του προέδρου της Παναχαϊκής, λίγο μετά τη μεταγραφή του Πλέγα στον Ολυμπιακό: «Πρώτα πρώτα δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό και δεν είχα ποτέ στη ζωή μου. Ειδικά με τον κύριο Μαρινάκη δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι εκείνη την εποχή και μάλιστα εκείνη την εποχή είχα κάνει και δηλώσεις ότι πρέπει να τον απεμπλέξουμε από την διαδικασία ερευνήσεως των εγκλημάτων που είχε διαπράξει εκείνο το κύκλωμα. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα μου ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ. Και στην ρεβάνς στην Πάτρα. Ουσιαστικά έχω υποστεί έναν διωγμό. Δεν υπήρξε ποτέ στο μυαλό μου να κάνω κακό στον Ολυμπιακό»…

Είπατε κάτι αγαπητοί φίλοι; Μήπως γουρλώσατε τα μάτια σας; Μήπως σκέφτεστε ότι ο καύσωνας είναι ικανός να αλλάζει μυαλά;

Ας θυμίσουμε στο κοινό κάποιες παλαιότερες δηλώσεις του κ. Κούγια για Ολυμπιακό και Μαρινάκη…

* «Ο Μαρινάκης είναι σκουπίδι, δεν μπορεί να μου συγχωρέσει ότι από τις τηλεφωνικές συνομιλίες ανθρώπων τους οποίους δεν θα δεχόμουνα στο γραφείο μου για να αναλάβω υποθέσεις τους, βρέθηκε ο ίδιος να συζητάει μαζί τους για διαιτητές και να αναδεικνύει μια εγκληματική προσωπικότητα».

* «Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσουν τα δικαστήρια. Πώς να αφήσεις κάτι όταν ακούς ότι αυτός δε φοβάται και πρέπει να τον τουμπανιάσουμε; Στις κασέτες ακούγεται τι θα μου κάνει εμένα ο Μαρινάκης με τον Καραπαππά. Τα λένε οι ίδιοι από πακιστανικά τηλέφωνα».

* «Θα σας δείξω τι συμβαίνει από εκείνη την ημέρα και μετά. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Από το 2009 και μετά κάνει κουμάντο ο Μαρινάκης και σήμερα θα καταλάβουν όλοι τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι αν υπάρχει κυβέρνηση κι αν θέλει να τιμήσει τα παντελόνια του ο Ιωαννίδης, ο Σαρρής και οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς πρέπει να πάρουν μέτρα».

* «Αυτό το παχύσαρκο παιδάκι που δεν ξέρω πώς έκανε χρήματα και πώς του επετράπη από την ΕΕΑ να πάρει τον Ολυμπιακό, που νομίζει ότι μπορεί να μεταφέρει στο ποδόσφαιρο ό,τι κάνει στην καθημερινότητά του. Μιλάμε για μία καθημερινότητα που τον συνοδεύουν καμιά 15αρια «φουσκωτοί», που στο παρελθόν έχει δώσει δικαιώματα με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Αν νομίζει ότι επειδή είναι πρόεδρος του Ολυμπιακού, επειδή διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορεί να έχει τέτοιο τρόπο συμπεριφοράς και να εκτοξεύει τέτοιου είδους ύβρεις, θα του πω κάτι πολύ λιτά».

Για να μη θυμίσουμε τα περί «κοντούλας λεμονιάς» που αναφέρονται από τον Ολυμπιακό για τον κ. Κούγια, στα πρόσφατα έγγραφα που είδαν το «φως της δημοσιότητας». Φυσικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που ο γνωστός δικηγόρος δίνει τον Πλέγα στον Ολυμπιακό. Δικαίωμά του είναι, για παίκτη της ομάδας του πρόκειται, όπου θέλει τον δίνει. Αλλά να βγαίνει και να δηλώνει με περρίσιο θράσος ότι δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων», τη στιγμή που τον έχει περάσει γενναίες δεκατέσσερις, για την περίφημη υπόθεση των στημένων, είναι κάτι που προκαλεί τη νοημοσύνη μας και φυσικά δείχνει για μια ακόμη φορά το ποιόν  ορισμένων Ελλήνων ποδοσφαιρικών παραγόντων. Αντε, και καλό χειμώνα…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ