ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εκτός Παπαγιάννης, Μποχωρίδης και Παππάς

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι, καθώς μετά τον Νίκο Παππά, εκτός προπονήσεων έμειναν και οι Παπαγιάννης, Μποχωρίδης.

Εκτός Παπαγιάννης, Μποχωρίδης και Παππάς

Μάλιστα ο νεαρός σέντερ θα μεταβεί αύριο το πρωί εκτάκτως στην Αθήνα, λόγω των ενοχλήσεων που έχει στους προσαγωγούς, ούτως ώστε να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Όσον αφορά τον Λευτέρη Μποχωρίδη, δεν υπάρχει καμία ανησυχία καθώς λόγω μιας πληγής που έχει στο πόδι έμεινε εκτός προπόνησης, αλλά η επιστροφή του είναι θέμα ωρών.

Ο Νίκος Παππάς ταλαιπωρείται ως γνωστόν από την ίωση και ως εκ τούτου δεν πήρε μέρος ούτε στη σημερινή προπόνηση και θα ξαναμπεί στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας μόλις γίνει εντελώς καλά.

«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε
«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε 23.386 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι «πράσινοι» θα δώσουν φιλικό αγώνα την Παρασκευή στο Καρπενήσι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας, με τους Μπεροκάλ και Μανωλόπουλο να έχουν την ευκαιρία να δουν σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.