Παράλληλα αναφέρθηκε και στον μεγάλο απών… Μάρκους Μπεργκ, τονίζοντας πως ναι μεν θα λείψει από την ομάδα ο Σουηδός, ωστόσο κάποιοι άλλοι θα πάρουν ευκαιρίες τις οποίες πρέπει και να αξιοποιήσουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πηγαίνουμε με καλή ψυχολογία και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για πάρουμε την πρόκριση. Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα γιατί κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για την Ελλάδα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο για να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται».

Για την απουσία του Μπεργκ: «Ξέρετε ότι για μένα πάντα είναι η ομάδα, ο Μάρκους είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, θα μας λείψει αλλά έτσι είναι η ζωή. Το εύκολο είναι να καθόμαστε να κλαίμε, αλλά τα παιδιά ξέρουν τη σημασία της απουσίας του και κάποιοι άλλοι θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες. Ωστόσο, και πέρυσι σε όσα παιχνίδια απουσίασε ο Μάρκους μπορέσαμε και τα καταφέραμε καλά οπότε δεν ανησυχώ».

Για το ματς με τη Μίντιλαντ: «Η Μίντιλαντ παίζει ανοιχτά και επιθετικά και δεδομένου και του σκορ αλλά το σημαντικό είναι το τι θα κάνουμε εμείς και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η ομάδα ωριμάζει και ξέρει να διαχειρίζεται τα παιχνίδια και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Στο παιχνίδι με τη Σταντάρ ήμασταν άτυχοι αλλά γενικά η εικόνα της ομάδας είναι αρκετά καλή και θα είναι ακόμα καλύτερη και στη συνέχεια».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS