ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Από Κορωπί… Δανία

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση επί Ελληνικού εδάφους, καθώς αύριο αναχωρεί για τη Δανία, ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης με την Μίντιλαντ, για τα play off του Europa League.

Από Κορωπί… Δανία

Χωρίς τους Πέτριτς και Χουχούμη οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα αλλά και θεραπεία (μυϊκή διάταση στον προσαγωγό ο πρώτος, κάκωση πρώτου βαθμού στον έσω πλάγιο στο δεξί γόνατο ο δεύτερος), αλλά και τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος θα λείψει για τους επόμενους 2,5 μήνες περίπου, οι «πράσινοι» προπονήθηκαν στο Κορωπί.

Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν με ζέσταμα, ενώ στη συνέχεια εκτέλεσαν άσκηση πέντε εναντίον δύο, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα με δίτερμα.

Με το πέρας της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή για τον δεύτερο αγώνα των play off του Europa League με τη Μίντιλαντ στη Δανία, η οποία αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Στιλ, Κότσαρη, Μπούρμπο, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνη, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπαϊράμι, Ατζαγκούν, Καρέλη, Κλωναρίδη και Μπούι.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επόμενη προπόνηση των «πράσινων» θα διεξαχθεί στην «MCH Arena», αύριο στις 19:00 τοπική ώρα Δανίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...