ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το παλεύει για Αμπέντ

Ο Παναθηναϊκός, όπως το παραδέχτηκε και ο Νίκος Νταμπίζας στην χθεσινή συνέντευξη τύπου,το παλεύει για να κάνει δικό του τον Αμπέντ.

Το παλεύει για Αμπέντ

Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» δεν ταξίδεψε την Τρίτη για τη Δανία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας, όπως και ο Τάκης Φύσσας και θα αναμένεται να το κάνουν την Πέμπτη, ανήμερα του αγώνα με την Μίντιλαντ δηλαδή. Αυτό συνέβη, ώστε να συνεχιστούν οι επαφές για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή.

Γνωρίζουν στο «τριφύλλι» ότι δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι το θέμα θα έχει θετική κατάληξη. Ο Αμπέντ είναι διακαής πόθος του Γιάννη Αναστασίου και για αυτό έχουν πάει στην άκρη όλες οι άλλες περιπτώσεις.

Οι Άγγλοι φαίνεται πως πιστεύουν στον Αμπέντ και δεν θέλουν να τον πουλήσουν, αλλά δεν είναι αρνητικοί στο να τον παραχωρήσουν για ακόμη μια σεζόν στον Παναθηναϊκό, με την προοπτική να καλυφθεί όλοκληρο το ποσό του συμβολαίου του αυτή τη φορά. Πάντως, ο παίκτης δεν πιέζει και τόσο, όσο θα περίμεναν στην ελληνική ομάδα, όμως ο μάνατζερ του κρατάει ανοιχτό το θέμα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.785 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.