ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρεις στην Ελπίδων

Τρεις παίκτες από τον Παναθηναϊκό κάλεσε ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων για τους αγώνες με την Σουηδία και την Πολωνία.

Τρεις στην Ελπίδων

Συγκεκριμένα ο Κώστας Τσάνας περιέλαβε στο προσκλητήριο της Εθνικής τους Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, Νίκο Καρέλη και Τάσο Λάγο. Να σημειώσουμε ότι στην αποστολή βρίσκεται και ο Νίκος Μαρινάκης που αγωνίζεται ως δανεικός στη Νίκη Βόλου.

Η πρώτη συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Δευτέρας 1/9 και θα προπονηθεί την ίδια ημέρα στις 16:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά

Ο αγώνας με την Σουηδία θα διεξαχθεί στις 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 (Ελλάδας) στην πόλη Χάλμσταντ και αυτός με την Πολωνία στις 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.642 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ανάλογα με τα αποτελέσματα των δύο αγώνων θα κριθεί και η συμμετοχή της Εθνικής μας στα μπαράζ των προκριματικών για το Euro.

Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν:

Νίκος Γιαννακόπουλος (Πανιώνιος), Σωκράτης Διούδης (Μπριζ), Δημήτρης Γούτας (Ξάνθη), Δημήτρης Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Αλέξανδρος Κούρος (Ατρόμητος), Νίκος Μαρινάκης (Νίκη Βόλου), Μαυρουδής Μπουγαίδης (Λέχια Γκντανσκ), Κώστας Σταφυλλίδης (Φούλαμ), Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (Παναθηναϊκός), Τάσος Λαγός (Παναθηναϊκός), Μπάμπης Λυκογιάννης (Εργοτέλης), Παναγιώτης Μπάλλας (Ατρόμητος), Βασίλης Μπούζας (Πανιώνιος), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Απόστολος Βέλλιος (Λιρς), Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Κολοβός (Ολυμπιακός), Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ) και Τάσος Μπακασέτας (Αστέρας Τρίπολης)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.