ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για την συμπεριφορά των οπαδών του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

Πιο συγκεκριμένα η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε την «πράσινη» ΠΑΕ με πρόστιμο ύψους τριών χιλιάδων ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 1ης  αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΟΦΗ, G.Gattuso (Προπονητή):  Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. G. Gattuso: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ χρηματική ποινή  τριών χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. G. GATTUSO την ποινή της επίπληξης.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.822 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

* Οι υποθέσεις ΠΑΕ Ολυμπιακός (1η αγων) καθώς και ΠΑΕ Πανιώνιος,  ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΟΦΗ και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναβλήθηκαν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.