ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προετοιμασίας συνέχεια με τακτική

Στο κλειστό του ξενοδοχείου γυμνάστηκε το απόγευμα η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που συνεχίζει την προετοιμασία της στο Καρπενήσι.

Προετοιμασίας συνέχεια με τακτική

Το πρόγραμμα περιλάμβανε για το απόγευμα, τακτική σε άμυνα και επίθεση, όπως συμβαίνει άλλωστε από την αρχή του βασικού στάδιου της προετοιμασίας.

Αυτή τη φορά η προσοχή των Τζουσέπ Μπεροκάλ και Σωτήρη Μανωλόπουλου επικεντρώθηκε στην άμυνα. Οι δύο συνεργάτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έδωσαν οδηγίες τις οποίες εφάρμοσαν οι παίκτες στο γήπεδο.

Θυμίζουμε ότι για τον Παναθηναϊκό υπάρχει αύριο το φιλικό με τον Απόλλωνα Πάτρας, που θα δώσει την ευκαιρία στους νταμπλούχους να δοκιμάσουν πάρα πολλά πράγματα αλλά και να δουν τη συνοχή της ομάδας, μετά από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.724 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...