ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να κάνει το αυτονόητο…

Οι πράσινοι καλούνται σήμερα να εκμεταλλευτούν το 4-1 του πρώτου αγώνα απέναντι στη Μίντιλαντ, έτσι ώστε να καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλου του Europa league. (21.00 Νovasports2, panathinaikos24.gr)

Να κάνει το αυτονόητο...

Πριν από περίπου μία εβδομάδα ο Παναθηναϊκός, με τον Μάρκους Μπεργκ να πετυχαίνει 4 τέρματα επιβλήθηκε με 4-1 απέναντι στην Μίντιλαντ. Σήμερα οι πράσινοι, χωρίς τον Σουηδό στράικερ (έπαθε κάταγμα κλείδας στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό), καλούνται να κάνουν το αυτονόητο και να πάρουν το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Europa League.

Μόνο με… αυτοκτονία οι «πράσινοι» δεν θα προκριθούν στους ομίλους, αλλά εκείνο που θέλουν είναι να μαζέψουν βαθμούς και για εκείνους, ώστε να «ανέβουν» ξανά στη βαθμολογία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και μπορούν να έχουν καλύτερες κληρώσεις στο μέλλον.

Στο καθαρά αγωνιστικό, εκτός από τον Μπεργκ, ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει τους Πέτριτς και Χουχούμη. Επίσης, στη σημερινή αναμέτρηση δεν μπορεί να αγωνιστούν ο τιμωρημένος Τριανταφυλλόπουλος και ο -εκτός λίστας- Μπερίσα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 10.529 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι ο Έλληνας προπονητής θα χρησιμοποιήσει τους εξής: κάτω από τα δοκάρια τον Κοτσόλη, ο οποίος – από τα δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπούρμπο, Ρισβάνη, Σίλντενφελντ και Νάνο. Ως αμυντικό χαφ θα παίξει ο Μέντες, με εσωτερικούς μέσους τους Λαγός και Ζέκα. Ως ελεύθερος θα αγωνιστεί ο Πράνιτς, με τον Ατζαγκούν να είναι πίσω από τον Καρέλη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Δώνης, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι και Μπούι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.