ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: «Μπορούμε να περάσουμε και από τους ομίλους»

Ικανός να προχωρήσει και πέρα από τους ομίλους του Europa League είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Τάσο Λαγό.

Λαγός: «Μπορούμε να περάσουμε και από τους ομίλους»

Ο νεαρός μέσος σε δηλώσεις μετά το παιχνίδι με την Μίντιλαντ έκανε λόγο για πολύ σπουδαία νίκη ενώ μίλησε και για τον Μάρκους Μπεργκ.

«Νομίζω πως σήμερα ήρθαμε εδώ για να πάρουμε την πρόκριση και το κάναμε. Στα πρώτα λεπτά δεν μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα, αλλά στη συνέχεια αλλάξαμε την εικόνα μας. Όσο περνούσε η ώρα, όλα ήταν υπέρ μας και ήρθαν τα γκολ στο δεύτερο μέρος, παίρνοντας τη νίκη. Κρατάμε το δεύτερο 45λεπτο, δεν ήταν το καλύτερο ματς που κάναμε, αλλά υπάρχουν και στιγμές που δεν θα παίξεις καλό ποδόσφαιρο και θα πάρεις απλά το αποτέλεσμα.

Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας δεχθήκαμε γκολ από στημένες φάσεις, σήμερα όμως νομίζω πως αντιδράσαμε καλά σε ανάλογες καταστάσεις σχολίασε αρχικά ο μέσος του Παναθηναϊκού.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.708 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην συνέχεια ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε Μάρκους Μπεργκ: «Ο Μάρκους είναι μεγάλος παίκτης, το ξέρουμε, αλλά και χωρίς αυτόν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό για να αναπληρώσουμε και το δικό του κενό».

Όσον αφορά για το μέλλον της ομάδας στην Ευρώπη υποστήριξε: «Δεν έχουμε πολλές εμπειρίες από ευρωπαϊκά παιχνίδια, τώρα μαθαίνουμε. Ενδεχομένως να μην περιμέναμε να ‘χαμε τόση πίεση στα πρώτα λεπτά, ευτυχώς δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ και όλα πήραν τη σειρά τους.

Πέρσι κάναμε μια πολύ καλή πορεία, μια έκπληξη ίσως για πολλούς. Φέτος δεν περάσαμε την Σταντάρ, αλλά ήταν καθήκον μας να προκριθούμε σήμερα. Θα κοιτάξουμε παιχνίδι με παιχνίδι και πιστεύω πως μπορούμε να πάμε και παρακάτω απ’ τους ομίλους του Europa League».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.