ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπούρμπος: «Ήρθαμε για να νικήσουμε και το κάναμε»

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε έξυπνα και κέρδισε στην Δανία, στάθηκε ο Χρήστος Μπούρμπος, που στάθηκε και στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα.

Μπούρμπος: «Ήρθαμε για να νικήσουμε και το κάναμε»

Ο έμπειρος παίκτης σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα υποστήριξε ότι παρά την αρχική πίεση που δέχτηκε η ομάδα, κατάφερε και αντέδρασε σωστά,

«Χάρηκα για την συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ήρθαμε να νικήσουμε και το κάναμε. Πήραμε το ματς παίζοντας έξυπνα. Ξέραμε πως ο αντίπαλος θα πιέσει από την αρχή, όμως, είχαμε σωστή αντίδραση. Βάλαμε δύο γκολ και πήραμε την νίκη. Θέλω να σταθώ στο οικογενειακό κλίμα που με έχει βοηθήσει και θέλω από την πλευρά να αποδείξω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Χρειάζομαι κάποια ματς για να φτάσω στο σημείο που θέλω και εγώ αλλά και οι προπονητές. Από την πρώτη στιγμή νιώθω καλά. Είναι από τις καλύτερες ομάδες σε οικογενειακό κλίμα που έχω συνηθίσει» ήταν το αρχικό σχόλιο του δεξιού μπακ.

Ενώ για τους νέους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν επεσήμανε: «Το σημαντικό είναι τα νέα παιδιά να δουλεύουν και να μείνουν ταπεινά, και κάθε μέρα να γίνονται καλύτεροι ως άνθρωποι και ποδοσφαιριστές. Βρίσκονται σε μεγάλο σύλλογο, στο μέλλον θα παίξουν και στην Εθνική ομάδα και θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να πάει ψηλά».

Ο άτυχος Παλάσιος και η ανάρτηση του Παναθηναϊκού (pic)
Ο άτυχος Παλάσιος και η ανάρτηση του Παναθηναϊκού (pic) 59.055 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ