ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κλωναρίδης: «Τώρα ο Πανιώνιος»

Την προσοχή του στον αγώνα με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα, στρέφει ο Παναθηναϊκός μετά τον αγώνα με τον Μίντιλαντ, σύμφωνα με τον Βίκτωρα Κλωναρίδης

Κλωναρίδης: «Τώρα ο Πανιώνιος»

Ο 22χρονος μέσος σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Μίντιλαντ, όπου πέτυχε και γκολ με ωραία ατομική προσπάθεια, στην κάμερα της Nova επεσήμανε την ανάγκη νίκης κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, τονΜπεργκ αλλά και το γκολ που πέτυχε με την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον επαναληπτικό με την Μίντιλαντ: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά δύσκολο για την ομάδα. Νομίζω πως ήμασταν αρκετά πιεσμένοι και νευρικοί, όμως στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε πως είμαι μια καλή ομάδα και έτσι πήραμε τη νίκη».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κλήρωση: «Δεν έχω προτιμήσεις για την κλήρωση. Κάθε ομάδα είναι καλή».

Για την επιστροφή του που συνδυάστηκε με γκολ: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό πρώτα από όλα, καθώς ήταν μαζί μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ήμουν εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες και ήταν πολύ ωραίο, που επέστρεψα και βοήθησα την ομάδα να κερδίσει».

Για τον Μάρκους Μπεργκ: «Θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και για τον Μάρκους, επειδή είναι ένας σπουδαίος παίκτης και μας λείπει. Όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο από εδώ και στο εξής».

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: «Τώρα θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να στρέψουμε την προσοχή μας στο ματς της Κυριακής. Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει ήδη με νίκη το πρωτάθλημα και έδειξε πως είναι μια καλή ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Για τον αγώνα που είναι κεκλεισμένων των θυρών: «Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις χωρίς τους φιλάθλους σου. Ειδικά στη Λεωφόρο, που οι φίλαθλοι μας βοηθούν αρκετά. Όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν έχουν επηρεαστεί οι «πράσινοι» από την ισοπαλία της πρεμιέρας του πρωταθλήματος: «Φυσικά, η ισοπαλία με τον Λεβαδειακό ήταν δύσκολη για εμάς, όμως πάντα γινόμαστε δυνατότεροι, όταν δεν έχουμε κάποιο καλό αποτέλεσμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.