ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη…

Την Αϊντχόφεν, την Εστορίλ και την Ντιναμό Μόσχας θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στους ομίλους του Europa League, όπως ανέδειξε η κλήρωση που έγινε στο Μονακό.

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη...

Οι «πράσινοι» απέφυγαν μεν το μεγαθήριο, αλλά ο όμιλος κάθε άλλο παρά εύκολος λογίζεται.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, καλείται να αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν, από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας, την Εστορίλ από το τρίτο και την Ντιναμό Μόσχας από το τέταρτο.

Την ολλανδική ομάδα γνωρίζει καλά ο τεχνικός της ομάδας, αφού εργάστηκε για πολλά χρόνια στην «χώρα της τουλίπας», η Εστορίλ είναι μια ομάδα που εντυπωσίασε με την περσινή πορεία της στο πρωτάθλημα, ωστόσο είναι σχετικά άπειρη από Ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.833 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά την Ντιναμό Μόσχας, ήταν η πιο δυνατή ομάδα από το τέταρτο γκρουπ, ενώ η έξτρα δυσκολία για τον Παναθηναϊκό είναι το γεγονός ότι το «τριφύλλι» θα πάει στην Ρωσία και θα αντιμετωπίσει τον πολύ βαρύ χειμώνα.

Το πρόγραμμα θα γίνει γνωστό σε λίγο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.