ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Φοβερή ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής της Εστορίλ Ζοσέ Κουσέιρο χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως φοβερή ομάδα, ενώ έχρισε ως φαβορί του ομίλου την Ντιναμό Μόσχας.

 «Φοβερή ομάδα ο Παναθηναϊκός»

«Ο Παναθηναϊκός είναι φοβερή ομάδα. Η Αϊντχόφεν συνηθίζει να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η Ντιναμό είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Είναι δύσκολος όμιλος, αλλά είναι φοβερή πρόκληση για εμάς. Ο πρώτος μας στόχος είναι να νικήσουμε ένα παιχνίδι και αν τα καταφέρουμε, να είμαστε στους δύο πρώτους», ήταν το σχόλιο του προπονητή της Πορτογαλικής ομάδας.

Δηλώσεις με αφορμή την κλήρωση των ομίλων του Europa League, έκανε και ο πρόεδρος της Εστορίλ, Τιάγκο Ριμπέιρο: «Είναι ένας δύσκολος όμιλος, με ομάδες με μεγάλη παράδοση και εμπειρία. Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη και θα είμαστε καλύτερα από πέρυσι. Θέλουμε τουλάχιστον να νικήσουμε ένα παιχνίδι στους ομίλους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...