ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Ελπίζω να πανηγυρίσουμε την πρόκριση»

Ο προπονητής των «πράσινων» μίλησε στο επίσημο site της ΠΑΕ Παναθηναικός για την κλήρωση στο Europa League, εκφράζοντας την ελπίδα πως τον Δεκέμβριο, το «τριφύλλι» θα πανηγυρίζει…

 Αναστασίου: «Ελπίζω να πανηγυρίσουμε την πρόκριση»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Αϊντχόφεν, Εστορίλ και Ντιναμό Μόσχας θα είναι οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού στον πέμπτο όμιλο του UEFA Europa League, όπως προέκυψε μετά τη σημερινή κλήρωση στη Νιόν, με το πρώτο ματς κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας να γίνεται στο «Απόστολος Νικολαϊδης», στις 18 Σεπτεμβρίου και το τελευταίο, απέναντι στην Εστορίλ, ξανά στη Λεωφόρο, στις 11 Δεκεμβρίου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, αναφερόμενος στην κλήρωση δήλωσε στο site της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τα εξής:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.230 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Το ξέραμε από την αρχή ότι όλα τα γκρουπ είχαν δυνατές ομάδες. Αντιμετωπίζουμε τρεις ομάδες από τρεις διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου, αλλά αυτό που μετράει είναι να είμαστε εμείς ανταγωνιστικοί και έτοιμοι στο γήπεδο. Υπάρχουν μπροστά μας τρεις μήνες με παιχνίδια και ελπίζω τον Δεκέμβριο να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης». Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η αγωνιστική (18/09/2014 – 20:00) Παναθηναϊκός – Ντιναμό Μόσχας

2η αγωνιστική (02/10/2014 – 22:05) Εστορίλ – Παναθηναϊκός

3η αγωνιστική (23/10/2014 – 22:05) Αϊντχόφεν – Παναθηναϊκός

4η αγωνιστική (06/11/2014 – 20:00) Παναθηναϊκός – Αϊντχόφεν

5η αγωνιστική (27/11/2014 – 19:00) Ντιναμό Μόσχας – Παναθηναϊκός

6η αγωνιστική (11/12/2014 – 20:00) Παναθηναϊκός – Εστορίλ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.