ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χένρικσεν: «Η ομάδα μπορεί να προχωρήσει»

Αισιόδοξος για την πορεία του Παναθηναϊκού στο Europa League εμφανίστηκε ο Ρενέ Χένρικσεν.

Χένρικσεν: «Η ομάδα μπορεί να προχωρήσει»

Ο σκάουτερ του Παναθηναϊκού παρακολούθησε από το γήπεδο τον αγώνα της ομάδας κόντρα στην Μίντιλαντ και εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την νίκη και την πρόκριση.

«Δεν ήταν εύκολη νίκη. Όταν η ομάδα έβαλε τη μπάλα κάτω κατάφερε να κάνει ευκαιρίες και να σκοράρει. Πιστεύω η ομάδα μπορεί να προχωρήσει στη διοργάνωση αν δείξει το ίδιο πρόσωπο με το ματς της Λεωφόρου κόντρα στους Δανούς» ήταν το αρχικό του σχόλιο

Για τη δουλειά που θα κάνει πλέον στον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Είμαι στο τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού και θα προτείνω παίκτες»

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...