ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Πρώτη για τους νέους

Οι νέοι του Παναθηναϊκού ρίχνονται σήμερα στην μάχη του πρωταθλήματος και αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο στο Κορωπί με τον Βαγγέλη Σάμιο να έχει στην διάθεση του τους Κότσαρη και Ζούλη όχι όμως και τον Τούντορ.

Πρώτη για τους νέους

Με πολλά προβλήματα και με δέκα απουσίες θα πέσει στην μάχη του πρωταθλήματος Νέων ο Παναθηναϊκός το Σάββατο το πρωί με τους πράσινους να υποδέχονται τον Πανιώνιο.

Οι Σάμιος-Μαραγκός για διαφορετικούς λόγους δεν μπορούν να υπολογίζουν σε μια ενδεκάδα ποδοσφαιριστών ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι οι πράσινοι θα παραταχθούν με 17 παίκτες στην πρεμιέρα τους στην φετινή σεζόν.

Στην αποστολή του τριφυλλιού μετέχει και ο Κότσαρης ο οποίος επέστρεψε από την Δανία και θα ενισχύσει την ομάδα των Νέων όντας ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας. Φυσικά το παρών θα δώσουν και οι έτεροι επαγγελματίες Μαλντίν και Μυρθιανός που ακολούθησαν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας αλλά πλέον είναι στελέχη των Νέων.

Το μοναδικό νέο πρόσωπο θα είναι ο Άγγελος Ζούλης ο οποίος αποκτήθηκε από τον Πανθρακικό και αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του το Σάββατο το πρωί.

Ταυτόχρονα ο Τούντορ ο οποίος βρίσκεται εδώ και επτά μήνες στην χώρα μας υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό αλλά το δελτίο του δεν έχει βγει ακόμα καθώς στο τριφύλλι περιμένουν ένα ακόμα χαρτί από την Κροατία το οποίο αποδεικνύει ότι είναι ελεύθερος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ