ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η ορκωμοσία του Αβραμίδη

Ως δημοτικός σύμβουλος ορκίστηκε την Παρασκευή στον Δήμο Αθηναίων ο Νίκος Αβραμίδης, επικεφαλής του Παναθηναϊκού Κινήματος.

Η ορκωμοσία του Αβραμίδη

Το μήνυμα του κ. Αβραμίδη:

«Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου σε αυτή την δύσκολη μάχη, τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς συμβούλους που μας έκαναν την τιμή να πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο μας, αλλά και τους χιλιάδες Παναθηναϊκούς και μη που πίστεψαν σε αυτή την προσπάθεια.

Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την όσο μεγαλύτερη συναίνεση σε επίπεδο Δημοτικού συμβουλίου, και την επίλυση των προβλημάτων που χρόνια τώρα ταλαιπωρούν τον Σύλλογο αλλά και την Αθήνα.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.680 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προτεραιότητα το γηπεδικό αλλά και οι ανάγκες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Ελπίζω και εύχομαι ότι όλοι οι συνδυασμοί θα κρατήσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις, τόσο για τον Σύλλογο, όσο και για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στην πόλη.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αλλά και κάθε Αθηναίος έχει το δικό του ελεύθερο και ακομμάτιστο βήμα στο Δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...