ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το ρεπό των πρασίνων

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά από δύο εξουθενωτικές προπονήσεις το Σάββατο, σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το ρεπό τους. Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Διαμαντίδης που δεν ακολούθησε το χθεσινό πρόγραμμα.

Το ρεπό των πρασίνων

Το πρωί, ο Σάββας Αρώνης φρόντισε να ξεθεώσει για τα καλά τους Πράσινους, καθώς έκαναν αρκετά χιλιόμετρα στον στίβο και στη συνέχεια πήγαν στο γυμναστήριο για βάρη.

Μετά από ένα τρίωρο ξεκούρασης δόθηκε το σύνθημα για νέα… γυμνάσια. Οι παίκτες του Τριφυλλιού πήγαν στο κλειστό, με τον Μπεροκάλ ν’ αναλαμβάνει δράση. Ο συνεργάτης του Ιβάνοβιτς έκανε ασκήσεις τακτικής σε άμυνα και επίθεση, καταστάσεις αιφνιδιασμού, αλλά και ατομική προπόνηση χωρίζοντας τους παίκτες σε ψηλούς και περιφερειακούς.

Μοναδικός απόντας από το πρόγραμμα ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος λόγω των ενοχλήσεων που έχει στο γόνατό του προτιμήθηκε να μείνει εκτός και σε συνδυασμό με το ρεπό της Κυριακής να είναι απολύτως έτοιμος στην προπόνηση της Δευτέρας. Μέρος του προγράμματος, ακολούθησε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.770 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.