ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Θα γίνουμε καρδιακοί»

Ο Γιάννης Αναστασίου σε δηλώσεις του στην κάμερα της nova τόνισε ότι οι πράσινοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες και το πληρώσανε αλλά πρόσθεσε ότι η αντίδραση της ομάδας ήταν πολύ καλή.

Αναστασίου: «Θα γίνουμε καρδιακοί»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των πρασίνων:

«Χάσαμε 4-5 ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και το πληρώσαμε. Το ότι αντιδράσαμε για δεύτερο παιχνίδι δείχνει ότι η ομάδα έχει αρχίσει και αποκτάει χαρακτήρα. Αυτό που συνέβη σήμερα ήταν ωραίο για το ποδόσφαιρο αλλά εγώ και οι συνεργάτες μου κοντεύουμε να γίνουμε καρδιακοί»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.