ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέτριτς: «Θα μπορέσω να βοηθήσω»

Ο Μλάντεν Πέτριτς αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Πέτριτς: «Θα μπορέσω να βοηθήσω»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς. Υπήρχαν 1-2 αγώνες που είχα σκοράρει στο τελευταίο λεπτό. Πάντα είναι φανταστικό συναίσθημα να σκοράρεις στο τέλος. Σίγουρα ο κόσμος εύχεται να είχαμε σκοράρει πιο νωρίς», είπε αρχικά.

Γιατί αγχώθηκε ο Παναθηναϊκός:«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε 1-2 ευκαιρίες. Ήταν δύσκολο γιατί ο Πανιώνιος πίεζε ψηλά, δεν έπαιξε αμυντικά όπως περιμέναμε. Ο βασικότερος λόγος ήταν το ότι δίναμε εύκολα τη μπάλα. Δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε, αλλά πιέσαμε μέχρι τέλους και ανατρέψαμε το σκορ».

Για το αν είναι έτοιμος να προσφέρει αυτά που μπορεί: «Φυσικά είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει ό,τι καλύτερο. Πέρασα μια δύσκολη φάση αλλά τώρα την αφήνω πίσω μου, πέτυχα το πρώτο γκολ μου, είμαι έτοιμος και πιστεύω πως θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα περισσότερο, ειδικά με την ξεκούραση της διακοπής που έρχεται».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.173 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν θα βοηθήσει το ότι η ομάδα παίζει φέτος στην Ευρώπη: «Γενικά η ομάδα είναι καλή και είναι θετικό το ότι θα πάρουν οι παίκτες εμπειρίες από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Σίγουρα θα είναι κουραστικό αλλά όλοι μας γνωρίζουμε ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε όταν το χρειαστεί η ομάδα».

Για το πώς προτιμά να παίζει, μόνος στην κορυφή ή με παρτενέρ όπως με τον Μπεργκ: «Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλη μου την καριέρα έπαιζα μπροστά και απόψε είχα τη δυνατότητα να το κάνω σωστά. Φυσικά με τον Μάρκους είναι πιο εύκολο, αλλά οι Κλωναρίδης και Καρέλης είναι αντίστοιχα ικανοί να με βοηθήσουν και εγώ αυτούς ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Σε ότι αφορά το γεγονός ότι πρέπει τα ματς να τελειώνουν νωρίς: «Ακριβώς επειδή παίζουμε στην Ευρώπη και θα έχουμε ταξίδια, θα πρέπει να τελειώνουμε τα ματς πιο νωρίς γιατί αλλιώς θα… σκάσουμε αν σε κάθε ματς χρειαστεί να φτάσουμε στο 95’ για να κερδίσουμε τελικά»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...