ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Τις επόμενες μέρες θα είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου»

Με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα ο Τζέιμς Γκιστ δίνει το δικό του μήνυμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Γκιστ: «Τις επόμενες μέρες θα είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου»

Ο Αμερικανός παίκτης παραμένει στις ΗΠΑ με ειδική άδεια από την ΚΑΕ προκειμένου να διευθετήσει προσωπική του υπόθεση.

Ο 28χρονος φόργουορντ παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο.

Όπως τόνισε και ο ίδιος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πράσινη» θα επιστρέψει σύντομα προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 217.132 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Βρίσκομαι στη χώρα μου για μια προσωπική μου υπόθεση και ευχαριστώ πολύ την ομάδα που μου έδωσε αυτή την άδεια. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να τους έχω δίπλα μου. Τις επόμενες ημέρες θα βρεθώ ξανά με τους συμπαίκτες μου και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί. Ξέρω πως περνάνε μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία στο Καρπενήσι. Τους σκέφτομαι» σχολίασε αρχικά.

Όπως επεσήμανε κάνει ο,τι μπορεί για να παραμείνει σε φόρμα: «Γυμνάζομαι καθημερινά και κάνω τα πάντα για να μη χάσω έδαφος ώστε να μπορώ να μπω άμεσα σε δράση»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.