ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης «Ι. Ν. Παρασκευόπουλος»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση, καθώς συμφώνησε με το Κέντρο Στήριξης «Ι. Ν. Παρασκευόπουλος», το οποίο αναμένεται να βοηθήσει ιδιαιτέρως το τμήμα του εφηβικού μπάσκετ.

Συνεργασία με το Κέντρο Στήριξης «Ι. Ν. Παρασκευόπουλος»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου 2014, το Κέντρο Στήριξης «Ι. Ν. Παρασκευόπουλος» γίνεται αρωγός στην προσπάθεια της Ακαδημίας, και ειδικότερα της Εφηβικής Ομάδας Μπάσκετ του Π.Α.Ο., στο δύσκολο αγώνα του να παραμείνει Πρωταθλητής στην κατηγορία του και να συνεχίσει τις διακρίσεις.

Κύριο μέλημα της Ψυχολογικής Ομάδας του Κέντρου είναι να στηρίξει και να ενισχύσει την αθλητική άμιλλα του Συλλόγου και να συνδράμει στον έλεγχο των παραγόντων που επηρεάζουν την επίδοση των αθλητών την κρίσιμη περίοδο της εφηβικής ηλικίας. Παράλληλα, παρέχεται από το Κέντρο στήριξη και συμβουλευτική καθοδήγηση στους γονείς και τις οικογένειες των αθλητών.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, για οποιαδήποτε άλλη εξατομικευμένη υπηρεσία που  παρέχεται από το Κέντρο Στήριξης “Ι. Ν. Παρασκευόπουλος”, δίνεται έκπτωση 20% στους κατόχους της κάρτας αθλητή της Ακαδημίας

Μπάσκετ Π.Α.Ο., καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.