ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πρέπει να αρχίζουμε καλύτερα τα παιχνίδια…»

Ο άνθρωπος που έδωσε την ασίστ, για το γκολ της ισοφάρισης του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Πανιώνιο, Νταβίντ Μέντες, στάθηκε στο γεγονός πως το «τριφύλλι» πρέπει να ξεκινάει πιο καλά τα παιχνίδια.

«Πρέπει να αρχίζουμε καλύτερα τα παιχνίδια…»

Παράλληλα ο Ολλανδός αναφέρθηκε και στην κλήρωση του Europa League, τονίζοντας πως ανυπομονεί να επιστρέψει στην πατρίδα του, για τα ματς με την PSV.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μέντες:

Ποιο ήταν το κλειδί της ανατροπής για τον Παναθηναϊκό;

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.764 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν υπήρχε κλειδί. Ήταν όλα ή τίποτα. Στο τέλος τα καταφέραμε. Ήταν ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε άσχημα για εμάς, γιατί δεχθήκαμε το γκολ λίγο πριν το τέλος. Είχαμε ευκαιρίες να τα καταφέρουμε νωρίτερα, αλλά δεν το κάναμε κι αυτό μπορούσε να μας κοστίσει. Το θετικό είναι πως παλέψαμε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που αξίζουμε σαν ομάδα».

Τι φταίει και ο Παναθηναϊκός «πετάει» διαρκώς ημίχρονα, όπως σήμερα;

«Πράγματι, δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπήκαμε στον αγώνα όπως έπρεπε. Πρέπει να αρχίζουμε καλύτερα τα παιχνίδια». Στο τέλος του αγώνα σε είδαμε ως επιθετικό.

Το έχεις ξανακάνει στην καριέρα σου;

«Είχε τύχει να παίξω μερικές φορές και στο παρελθόν σαν επιθετικός. Έπρεπε να τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να ισοφαρίσουμε και να παλέψουμε στα λεπτά που απέμεναν για το 2-1. Ο προπονητής έδωσε την οδηγία κι εγώ βοήθησα όπως μπορούσα, για να καταφέρουμε την ανατροπή».

Έχεις να κάνεις κάποιο σχόλιο για την κλήρωση στο Europa League;

«Είναι μια καλή κλήρωση, είναι πιθανό να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Έχουμε απέναντι μας μια καλή ομάδα όπως είναι η Αϊντχόφεν. Για την Εστορίλ δεν ξέρω πολλά πράγματα, αλλά είναι μια ομάδα από την Πορτογαλία και θα είναι επικίνδυνη, ενώ η Ντιναμό Μόσχας είναι μια πλούσια ομάδα και σίγουρα θα έχει δύναμη. Πιστεύω πάντως πως μπορούμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο».

Η γνώμη σου για την Αϊντχόφεν;

«Η PSV είναι μια νέα ομάδα, ίσως λίγο ανώριμη ακόμα, αλλά έχει δείξει πως είναι αρκετά δυνατή και σίγουρα δεν είναι εύκολος αντίπαλος».

Έχεις γνωστούς εκεί; Μίλησες με κανέναν από την ομάδα;

«Έχω μερικούς φίλους εκεί, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για τον αγώνα αλλά σίγουρα θα με περιμένουν. Θα είναι πολύ ωραία στην Ολλανδία, περιμένω κι εγώ να πάμε εκεί για το παιχνίδι αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.