ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπούι: «Παλέψαμε ως το τέλος…»

Ο Ουασίμ Μπούι σε δηλώσεις του μετά το ματς με τον Πανιώνιο, στάθηκε στο «κλειδί» του αγώνα, που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, που δεν ήταν άλλο από το παθος και τη θέληση για τη νίκη.

 Μπούι: «Παλέψαμε ως το τέλος…»

Παράλληλα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έπαιξαν σε μια άδεια Λεωφόρο, ενώ επίσης σχολίασε και τις ομάδες που καλείται να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ουασίμ Μπούι:

Ποιο ήταν το κλειδί για να φτάσει στην ανατροπή ο Παναθηναϊκός;

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.352 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ήταν δύσκολο για εμάς, αλλά το κλειδί του αγώνα ήταν πως παλέψαμε ως το τέλος και παλέψαμε αρκετά. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Αυτό ήταν σαν ανταμοιβή για εμάς. Η νίκη, ήταν η ανταμοιβή για το γεγονός ότι παλέψαμε».

Θα βοηθήσει την ομάδα ψυχολογικά ο τρόπος που ήρθε η νίκη;

«Ξέρουμε πως μπορούμε να παλεύουμε ως το τέλος. Η νίκη είναι πολύ σημαντική, πρώτα από όλα για τους τρεις βαθμούς, αλλά και για την ψυχολογία μας. Ήταν πολύ καλό που καταφέραμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι».

Πόσο δύσκολο ήταν να παίζετε σε άδεια Λεωφόρο;

«Σίγουρα μας έλειψε ο κόσμος. Είναι φανταστικοί οι οπαδοί μας και το γεγονός ότι παλέψαμε χωρίς αυτούς ήταν πολύ σημαντικό. Κάθε φορά νιώθουμε τη στήριξή τους και σήμερα παίξαμε σε απόλυτη ησυχία, οπότε δυσκολευτήκαμε αλλά τελικά τα καταφέραμε».

Η ομάδα φέτος έχει και το Europa League. Θα αντιμετωπίσει και την PSV από την πατρίδα σου. Πως περιμένεις αυτά τα ματς;

«Πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προσπαθούμε να το κερδίσουμε. Δεν έχει σημασία αν θα αντιμετωπίζουμε την Αϊντχόφεν, την Εστορίλ ή την Ντιναμό. Σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να παλεύουμε για τους τρεις βαθμούς, αυτό είναι το σημαντικό για εμάς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.