ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όλα καλά με Διαμαντίδη

«Καθαρή» βγήκε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Όλα καλά με Διαμαντίδη

Ο αρχηγός των νταμπλούχων ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην επιγονατίδα και έτσι, μετέβη στην Αθήνα, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και θα υποβληθεί σε θεραπεία για προληπτικούς λόγους.

Αρκεί να σημειώσουμε ότι η ομάδα μπάσκετ είχε ρεπό κι έτσι ο έμπειρος άσος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία.

Η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ ολοκληρώνεται σε δύο μέρες κι έτσι ο 34χρονος παίκτης θα παραμείνει στην πρωτεύουσα για να  ενσωματωθεί και πάλι στην ομάδα με την επιστροφή από το Καρπενήσι.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 5.989 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις προπονήσεις στο Καρπενήσι ενσωματώθηκε και ο Λούντζης έχοντας ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Παίδων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.