ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χρόνια πολλά Εστεμπάν»

Τις ευχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δέχτηκε ο Εστεμπάν Μπατίστα για τα γενέθλιά του.

«Χρόνια πολλά Εστεμπάν»

Ο Ουρουγουάνος άσος των νταμπλούχων κλείνει σήμερα τα 31 του χρόνια και η ΚΑΕ του ευχήθηκε μέσα των λογαριασμών που διαθέτει στα social media.

«Χρόνια πολλά Εστεμπάν Μπατίστα. Ας του ευχηθούμε υγεία και επιτυχίες με την φανέλα του Εξάστερου! » ήταν η ανάρτηση που συνοδευόταν από μια φωτογραφία του νεοαποκτηθέντα παίκτη.

Μάλιστα στο facebook η «πράσινη» ΚΑΕ κάλεσε τους φίλους του Παναθηναϊκού να του ευχηθούν με την σειρά τους. Εκείνοι ανταποκρίθηκαν με μεγάλη ευχαρίστηση.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
batista 1
batista 2

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.