ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δουλέψαμε σκληρά»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έκανε έναν απολογισμό της προετοιμασίας στο προσωπικό του blog στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Δουλέψαμε σκληρά»

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώσαμε το πρώτο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας στο Καρπενήσι. Είναι πολύ σημαντικό ότι τα νέα παιδιά κατάλαβαν τι σημαίνει να είσαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Η προπόνηση περιείχε ιδιαίτερα μεγάλο όγκο, τόσο στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, όσο και στο κομμάτι της τακτικής.

Το ευχάριστο είναι πως τα καινούρια παιδιά έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να μπαίνουν στο νόημα αντιλαμβανόμενοι το τι σημαίνει να παίζεις στον Παναθηναϊκό. Ποιες είναι οι υποχρεώσεις για να αγωνιστείς σε υψηλό επίπεδο στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα. Είμαστε μια ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί παντού οπότε και οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες. Νομίζω πως αυτό είναι κάτι που άπαντες έχουν καταλάβει πλέον. Σε πρώτη φάση θεωρώ πως έχουν ανταποκριθεί όλοι. Το ταλέντο δεν λείπει από κανέναν…

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα περνάμε στο επόμενο στάδιο της προετοιμασίας μας. Έχουμε ακόμη μπροστά μας σχεδόν ένα μήνα μέχρι να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Θέλουμε να ξεπεράσουμε κάποια μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουμε προκειμένου να μπορέσουμε να δουλέψουμε ακόμη καλύτερα. Βέβαια, τα προβλήματα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Πλέον, θέλουμε μέσα από τα φιλικά να βρούμε ρυθμό και να αλλάξουμε παραστάσεις. Παιχνίδι με το παιχνίδι τα παιδιά θα αφομοιώσουν περισσότερο την τακτική μας και εμείς θα βγάλουμε τα συμπεράσματα που πρέπει για να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται στις επίσημες υποχρεώσεις μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.